Startseite Wohnen Aktivitäten Kontakt
 

Welkom bij "Gäddede Camping & Stugby"!


Gäddede is prachtig gelegen tussen de heuvels en bergen van Jämtland. Hier kunt U kiezen tussen een genoegelijke overnachting of een verblijf voor een langere periode, zomer en winter.

Voor een voordelige prijs kunt U een modern uitgerust appartement bespreken die de voordelen van een aangenaam thuis verenigt met het comfort van een hotel. Geheel zoals U wilt kunt U ook een eevoudiger verblijf in een van onze campinghuisjes huren. Vanzelfsprekend zijn er ook kampeerplaatsen aanwezig, met of zonder electriciteit. Een eigen kabel-TV net.

Het weer in deze bergstreek is afwisselend, hetgeen wij als een voordeel willen beschouwen – hagelbuien in de ochtend kunnen al snel plaatsmaken voor een blauwe hemel met stralende zon's middags, motregen kan omslaan in stortregen . . . grapje terzijde, alle weersoorten zijn mogelijk en noodzakelijk, het gaat erom te leren genieten van de gevarieerdheid en nukken van de natuur.

Wij stellen prijs op Uw wensen – daaraan willen wij voldoen en met die als uitgangspunt kjunnen wij nog beter worden. Samen kunnen wij Uw vakantie tot een dierbare herinnering maken!

Wij kijken uit naar Uw komst – Hartelijk welkom!


U kunt ons altijd bereiken op telefoon nummer: +46 (0)672 100 35, fax nummer: +46 (0)672 105 11 of: info@gaddedecamping.com