Startsida Boende Aktiviteter Kontakt

Här i det vackra Frostviken finns många aktiviter du kan välja på!


Här finns allt från fysiskt krävande aktiviteter, spänning, naturupplevelser och inte minst viktigt återhämtning efter ett krävande arbete. Årstiden spelar ingen roll, någat just för dig finns alltid att hitta. Vädret kan sätta begränsningar särskilt på vintern men när du minst anar det så slår vädret om och några timmar eller någon dags väntan kommer inte att spela någon roll för dig.
Sist men inte MINST öring tagen i Kvarnbergsvattnet på 10,5 Kg. Andra fångster nu i början av säsongen är Öring 4,7 Kg och en fin röding på ca 1,0 Kg.

Nedan finns ett antal huvudområden att välja på. Inom varje huvudområde kan du sen hitta mera detaljerad information.

Foto Bengt-Olof Lydén


Det finns många fiskevatten att välja på i vårt vackra Frostviken och Gäddede Camping & Stugby kan
ge dig tips inför din fiskeupplevelse.


Det finns möjlighet att på 8-14 dagar paddla nerför Strömsvattudal till Strömsund eller andra paddlingsäventyr.


Vi kan med stor säkerhet säga ATT Frostviken=Skoterlandet. Ett otroligt ställe för den som vill åka skoter i de flesta terrängförhållanden. Mer än 1000 km skoterleder. Om du inte vill ha med egen skoter eller inte har egen skoter så kan vi med hjälp av skoteruthyrare i Frostviken hjälpa dig att hyra skoter. I Gäddede kan du också finna världens största skoter.


En ridtur i Fjällen är alltid en spännade upplevelse.

Varför inte en vandring i vår vackra natur. Älgar, björn eller en tjädertupp. I Frostvikens fantastiska natur kan du hitta allt. En tur på fjället eller i fjällskogen, kanske med övernattning i en kåta, kan vara hur
spännande som helst. Vi kan äta kolbulle på kvällen och koka kaffe över öppen eld.


Guidecentret VILSELEDAREN mjuka och tuffa aktiviteter som under vintermånaderna bokas på Gäddede turistbyrå tel: 0672-105 00 Korallgrottan, äventyr som firning i Hällingsåfallet, vandring till Bjurälven, viltspaning efter älg och björn, släktforskning, barnaktiviteter med mera.


Naturligtvis så finns det inom Gäddede Camping & Stugby också möjliheter till rekreation. 

AKTIVITETER PÅ CAMPINGEN